Egy jó pm megerősítő és összekötő kapocsként is működik. Ezt látom, gondolom és vallom. Ha elakadt egy projekted, keress bizalommal: judit.freelanceprojektmanager@gmail.com

Menu & Search

Rólam

January 14, 2021

Szia,

Judit vagyok, jövőre lesz, hogy 10 éve kezdtem a reklámszakmát itthon, Magyarországon. Projekt managerként dolgoztam már alkalmazottként is, és freelancerként is ez az egyik fő profilom. 

Szeretném ledönteni azokat a mítoszokat, hogy egy project manager csak e-maileket küldözget, mert a szakmának több mélysége van egy egyszerű forward manageri történetnél.

Egy jó project manager olyan mint egy fibula, egy ruhakapocs. Megerősítésre, összekapcsolásra szolgál. Ha jobban belegondolunk egy project kimenetele a csapat összefogásán és koordinálás áll vagy bukik, tehát egy project managernek ismernie kell a csapata erősségeit, gyengeségeit, tudnia kell a csapattagjait motiválni, hogy tartsák a határidőt – és tisztán, érthetően kell tudnia kommunikálnia mind a csapat, mind az ügyfél felé. Tudnia kell a különböző érdekeket képviselni és véleményeket úgy összefésülni, hogy a project sikeres legyen.

Erre az alapra végeztem én el idén egy service designer képzést, mellyel a célom az volt, hogy a project scope-omat kicsit kitágítsam a product felé, a holisztikusabb rendszer érdekében. Most ezzel a tudással felvértezve dokumentálom az oldalon a haladásom, a különböző találkozásaimat a product felé.

Vágjunk is bele!

Type your search keyword, and press enter to search